headermetsterrenv10

Klanten over onze dienstverlening


Mevrouw van Vliet-Houtman, Uithoorn

Ik werkte met veel plezier vanaf mijn 18e bij een bloemenexporteur te Aalsmeer.
Toen ik 54 was heeft mijn werkgever ontslag bij het UWV aangevraagd om bedrijfseconomische redenen. Ik heb toen mr Edwin van Jaarsveld van Arbeidsovereenkomst.nl ingeschakeld voor ontslag hulp. Een ontslagvergunning kon niet worden voorkomen, want het ging bij mijn werkgever echt financieel slechter. Omdat mijn werkgever maar een zeer geringe ontslagvergoeding aanbood, heeft mr van Jaarsveld mij geadviseerd een procedure bij de kantonrechter te starten. Dat is succesvol verlopen. De kantonrechter vond een ontslagvergoeding van Euro 94.000 op zijn plaats. Dankzij de inzet en goede rechtskennis van Arbeidsovereenkomst.nl heb ik dit prima resultaat bereikt. Hulde!


Mevrouw Uitenboogaard, Utrecht

Hierbij wil ik aangeven dat ik zeer goed geholpen ben door Arbeidsovereenkomst.nl. Ik had gesolliciteerd bij een werkgever in de automatiseringsbranche. Ik ben aangenomen en had de arbeidsovereenkomst getekend thuis liggen. Net voordat ik moest beginnen liet de werkgever mij weten dat hij moest bezuinigen en dat hij gebruik maakte van de in de arbeidsovereenkomst opgenomen proeftijd om niet met mij verder te gaan. Een hele nare situatie, omdat ik net afscheid had genomen van mijn vorige baan.
Mr Nathalie Geradts van Arbeidsovereenkomst.nl kwam tot de voor mij gelukkige conclusie dat een proeftijd van 2 maanden in mijn geval niet mocht, zodat de proeftijd niet gold en ik dus niet met behulp van die proeftijdafspraak ontslagen kon worden. Mr Geradts heeft hierover met de werkgever onderhandeld met als resultaat dat ik volledig schadeloos ben gesteld.

De heer Steegman, Zaandam

Wat mij het meeste van uw diensten is bijgebleven is de goede communicatie en de professionele aanpak door uw kantoor. Ik kwam bij u in verband met een dreigend ontslag vanwege mijn alcoholverslaving. Mijn baas had voor mijn ontslag voorgesteld met wederzijds goedvinden uit elkaar te gaan, waarbij ik Euro 24.000 zou meekrijgen. Mijn rechtsbijstandverzekeraar adviseerde mij dat bedrag te accepteren. Het zat mij echter niet lekker, gezien mijn lange diensttijd. Ik heb u daarom benaderd voor een second opinion. U wist mij te vertellen dat alcoholisme een ziekte is en dat zieke werknemers extra ontslagbescherming verdienen. Nadat u een aantal zeer sterke brieven had geschreven aan mijn baas, is de zaak opgelost met een vergoeding van Euro 76.000. Ik werk nu weer ergens anders en de ontslagvergoeding is een leuke aanvulling op mijn pensioen.


Leo Boskamp, Leiden

Mijn jurist, mr Stephan Geuljans, heeft mij met hand en tand verdedigd toen de school waar ik als leraar werk mij dreigde te ontslaan, omdat ik in mijn vrije tijd een amoureuze verhouding zou hebben met een collega. Het ontslagbesluit was feitelijk al genomen. Tijdens de hoorzitting heeft Stephan mijn zaak zo goed bepleit dat het ontslag werd ingetrokken.

Johan de Ruijter, Alkmaar

Ik was pas 2 jaar werkzaam toen ik een burn out kreeg. Ik kreeg die burn out omdat ik mij altijd meer dan 100% voor de werkgever inzette, veel overuren maakte en ook in het weekend regelmatig doorwerkte. Het komt dan heel hard aan als je werkgever je wilt ontslaan en daarbij zelfs aanvoert dat je niet zo goed zou functioneren. In deze moeilijke situatie kwam ik bij mr van Jaarsveld van Ontslagspecialist. Ik vroeg hem op voorhand of hij voldoende tijd en expertise had voor deze zaak. Dat bleek gelukkig het geval te zijn. Hij heeft echt de tijd genomen voor mijn zaak en altijd veel interesse gehad. De zaak is ook goed opgelost. Ik kreeg voldoende tijd om te herstellen, waarna ik onder minder belastende omstandigheden het werk kon hervatten. Ik werk nu weer met veel plezier.


Louman, aannemersbedrijf te Rotterdam

Wij zijn werkgever in een conjunctuurgevoelige branche. De ene keer is er volop werk, de andere keer te weinig. We moeten daarom regelmatig afscheid nemen van werknemers om ?Çÿbedrijfseconomische redenen?ÇÖ.  Wij maken daarbij gebruik van de dienstverlening van Ontslagspecialist. Zij weten precies hoe een ontslagverzoek naar het UWV of de kantonrechter eruit moet zien. Ook in gevallen dat een werknemer onvoldoende zou presteren, of iets doet
wat niet door de beugel kan, hebben wij goede ervaringen met de juristen van Ontslagspecialist. Zij zijn altijd voor ons bereikbaar met goede adviezen en hebben ons nog nooit teleurgesteld

Mevrouw Termaaten, Gouda

Via deze weg wil ik uw juristen Nathalie Gerardts en Mr Geuljans hartelijk bedanken voor de geboden hulp. Ik heb deze hulp als zeer prettig ervaren in mijn onzekere situatie. Het arbeidsgeschil is uitstekend opgelost. Ik kan nu weer aan leuke dingen denken. Nogmaals mijn dank. Ik kom binnenkort langs met een bloemetje.

H.J. Singh, Amsterdam

Arbeidsovereenkomst.nl heeft mij geholpen in een zeer lastige situatie. Ik was zo dom geweest om in een emotionele bui een brief te ondertekenen waarbij ik zelf ontslag nam. Ik verloor daardoor mijn loon en had geen recht op een ww-uitkering. Arbeidsovereenkomst.nl heeft dit terug weten te draaien. Zij konden aantonen dat ik onder druk getekend heb en ik niet goed wist wat ik deed.
Uiteindelijk ben ik met een goede ontslagvergoeding vertrokken en heb ik nu een andere baan. Zonder hulp van Arbeidsovereenkomst.nl zat ik nu in grote financiëlele problemen.

De heer Thijssen, Den Haag,

Recentelijk heeft u mij geholpen met mijn ontslagzaak. Ik ben zeer tevreden over de geboden hulp. De jurist was erg betrokken en goed thuis in het ontslagrecht. Hij voelde goed aan dat ik niet lang wilde procederen, maar de zaak opgelost wilde hebben. Die oplossing is ook vlot gekomen en naar alle tevredenheid. Ik heb zelfs niet naar uw kantoor hoeven te komen. De communicatie verliep via telefoon en e-mail, u was daardoor altijd bereikbaar. Mijn cijfer: een dikke 10.

De heer A. van den Berg, Zaandam

Door een ruzie op mijn werk die flink uit de hand liep was ik op staande voet ontslagen. Ik had mij bij die ruzie misdragen, dus kon ik mij voorstellen dat mijn baas deze zware maatregel nam. Maar toch moest ik tegen het ontslag ingaan, want ik had geen baan en geen recht op ww. Gelukkig durfde Ontslagspecialist het risico aan om op No Cure No Pay basis een procedure tegen mijn baas te beginnen. Zonder de mogelijkheid van No Cure No Pay had ik dat zelf niet aangedurfd. Uiteindelijk kreeg de jurist van Ontslagspecialist het na twee procedures voor elkaar, dat ik recht kreeg op ww en zelfs nog een ontslagvergoeding.

Sandra Starrenburg, Den Haag

Mevrouw mr Nathalie Geradts. Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor alles wat je hebt gedaan voor me. Met mij gaat het weer goed. Doe weer leuke dingen en geniet weer.
Doe de hartelijke groeten aan de heer Van Jaarsveld die heeft me ook goed geholpen.
Groetjes.

Mevrouw Kielstra, ambtenaar

Ik ben blij dat ik de specialisten van Arbeidsovereenkomst.nl gebeld heb toen mijn ontslag als ambtenaar bij de gemeente Amersfoort was aangezegd. Ik was daar de rechterhand van een Wethouder. Door priv??-problemen functioneerde ik niet goed en de baan was eerlijk gezegd ook te zwaar.
mr Annemarieke Schulte van Arbeidsovereenkomst.nl heeft mij in die situatie uitstekend geholpen. De baan kon ik niet behouden, maar ik kreeg een andere aanstelling. De nieuwe aanstelling was een vaste, terwijl mijn oude slechts tijdelijk was. Het nieuwe werk bleek ook leuker en veel beter bij mij te passen. Ik ben er met behulp van Ontslagspecialist alleen maar beter van geworden. Hoewel ik hoop in de toekomst geen beroep meer te hoeven doen op jullie kantoor, zal ik zeker bij u terugkeren indien dat nodig is. Ik beveel mijn vrienden en kennissen jullie professionele ontslag hulp van harte aan.

 

 

Daarom Arbeidsovereenkomst.nl

  • Specialist in arbeidsrecht
  • Degelijke contracten
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  •   Betaalbare adviezen, snelle actie
  •  >25 jaar ervaring
© 2024 Arbeidsovereenkomst