headermetsterrenv10

De ontslag advocaat Amsterdam

De arbeidsrecht advocaat ondersteunt u bij arbeidsrechtzaken. De arbeidsrecht advocaat wil rechtshulpverlening toegankelijk maken en houden voor u. Of u nu werkgever bent of werknemer. De arbeidsrecht advocaat heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het arbeidsrecht. Naast deze bedrevenheid is hij of zij op de hoogte van alle nieuwe wetgeving en ontwikkelingen rondom het arbeidsrecht en ontslag. U heeft dus altijd vlotte en deskundige juridische ondersteuning binnen handbereik.

Veel besparen met arbeidsrecht advocaat

Samen met u haalt de arbeidsrecht advocaat, bijvoorbeeld bij ontslag, een maximaal resultaat uit de onderhandelingen met uw werkgever of werknemer. Ontslag gaat u namelijk niet in de koude kleren zitten. Een arbeidsrelatie komt onder druk te staan en werk en inkomen zijn onzeker. De advocaten en juristen van arbeidsrecht advocaat begrijpen dat. Zij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslag. Daarom mag u rekenen op vlotte en deskundige ondersteuning wanneer u iemand moet ontslaan of wanneer u ontslag aangezegd krijgt. Zo kunt u met de arbeidsrecht advocaat veel nare emoties, tijd en geld besparen.

De arbeidsrecht advocaat helpt u wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld ontslag in de proeftijd, ontslag via de kantonrechter of het UWV, kwesties over contracten voor bepaalde of onbepaalde tijd. Maar ook voor vragen rondom uw CAO, ontslag op staande voet, arbeidsconflicten, of loonvorderingen. Ook de werkgever kunnen wij bijstaan met kwesties over het beëindigen van de arbeidsovereenkomst. Kijk in dat verband op onze speciale webpagina's personeel ontslaan of opzeggen arbeidsovereenkomst.

 

Betaalbare rechtshulp bij arbeidsrecht advocaat

Het eerste advies omtrent ontslag zaken is gratis. Verder hanteert de arbeidsrecht advocaat de volgende tarieven.

Het uurtarief van de arbeidsrecht advocaat is Euro 140 ex. BTW. Een voordelig tarief voor een professionele arbeidsrecht specialist. In sommige gevallen kunnen we een vast bedrag afspreken voor uw juridische opdracht. Zo weet u dan van te voren waar u aan toe bent. Eventueel is ook een no cure no pay tarief af te spreken als u uw ontslag zaak bij arbeidsrecht advocaat in behandeling geeft. U bent dan alleen honorarium verschuldigd als uw zaak succesvol wordt afgerond. We leggen de no cure no pay afspraak vast. Schriftelijk of per e-mail. Dat geeft u zekerheid.

Arbeidsrecht advocaat zal altijd proberen de kosten van rechtsbijstand door de werkgever te laten vergoeden in geval wij optreden voor een werknemer bij ontslag. Hoewel we dit niet kunnen garanderen, lukt dit vaak.

Antwoorden op al uw juridische vragen over arbeidsrecht, bijvoorbeeld over het recht op een transitievergoeding, liggen binnen handbereik. Het eerste juridische advies van de arbeidsrecht advocaat over ontslag is gratis. Maar uiteraard kunnen wij als arbeidsrechtspecialisten ook helpen bij andere arbeidszaken, zoals het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten, geschillen over 'proeftijd', arbeidstijdverkorting, vakantierechten, loonvorderingen, oproepcontracten, enzovoorts.

Dus bent u werknemer of werkgever en heeft u een arbeidsrechtelijke kwestie, bel 0900 -123 73 24 of mail arbeidsrecht advocaat.

Wij werken voor werknemers en werkgevers in heel Nederland. Voor rechtshulp in Amsterdam kunt u ook kijken op arbeidsrecht advocaat amsterdam

arbeidsrecht advocaat

Daarom Arbeidsovereenkomst.nl

  • Specialist in arbeidsrecht
  • Degelijke contracten
  • Ervaren advocaten en juristen
  • Adviseren, procederen, onderhandelen
  •   Betaalbare adviezen, snelle actie
  •  >25 jaar ervaring
© 2024 Arbeidsovereenkomst