headermetsterrenv10

Voorbeeld arbeidsovereenkomst - bestel waterdicht model 2023

De arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd naar de nieuwste eisen van 2022

In een arbeidsovereenkomst worden de afspraken die gelden in de arbeidsrelatie tussen een werknemer en werkgever vastgelegd. Omdat het voor zowel werkgever als werknemer belangrijk is welke rechten en plichten over en weer gelden, is het zaak voldoende aandacht te besteden aan de inhoud van de arbeidsovereenkomst. Te meer omdat een verkeerd contract, of onjuiste contractclausules, verstrekkende gevolgen kan hebben.

Kies een uitgebreid arbeidscontract

Hoewel een basaal arbeidscontract in sommige gevallen volstaat, heeft het absoluut de voorkeur een uitgebreid arbeidscontract met elkaar aan te gaan. In een uitgebreider arbeidscontract kunnen belangrijke afspraken worden vastgelegd, zoals:

 • functieomschrijving
 • proeftijd
 • loon en eventuele bonussen
 • verlofdagen regeling
 • een overwerkregeling ( hoeveel overwerk? wel of geen recht op extra salaris?)
 • welke regels gelden er bij ziekte?
 • geheimhoudingsclausule
 • beding over nevenwerkzaamheden
 • een goed anti-concurrentiebeding

Bedenk hoe meer er wordt geregeld, hoe duidelijker de afspraken zijn en hoe minder kans op geschillen.

Voorbeeld arbeidsovereenkomsten 

Gegeven het belang van uitgebreide en juridisch correcte arbeidsovereenkomsten, hebben de juristen en advocaten van deze website arbeidsovereenkomst.nl voor u voorbeeld arbeidsovereenkomsten ontwikkeld die geheel voldoen aan de nieuwste wetgeving, waaronder de Wet Werk en Zekerheid. U kunt zowel arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd als voor onbepaalde tijd bij ons bestellen. De contracten bevatten veel clausules die met name voor de werkgever van groot belang zijn. 

Bestel nu uw juridisch correcte arbeidscontract naar de nieuwste eisen van 2022 en ontvang GRATIS advies

Via onze contracten-winkel kunt u simpel en betaalbaar juridisch correcte voorbeeld arbeidsovereenkomsten bestellen. De contracten kunt u downloaden in Word-formaat, zodat u deze gemakkelijk kunt aanpassen aan uw eigen specifieke situatie. Bovendien heeft u na uw bestelling recht op 10 minuten GRATIS juridisch advies gegeven door een gespecialiseerd arbeidsjurist. Ga daarom nu naar de winkel door te klikken op: arbeidscontract winkel  of bestel hieronder

arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd

arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd 2022

Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd in Word formaat met diverse clausules, waaronder proeftijd, overwerk, ziekte, geheimhouding, nevenwerkzaamheden, intellectuele eigendomsrechten, concurrentiebeding, etc. De overeenkomst is aangepast aan de nieuwste wetgeving, waaronder de Wet Werk en Zekerheid.en de Europese richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden.  Na bestelling heeft u bovendien recht op 10 minuten GRATIS advies gegeven door een arbeidsjurist.

Na bestelling heeft u bovendien recht op 10 minuten GRATIS advies gegeven door een arbeidsjurist!

€29.50
                            

 

arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd

Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd 2023

Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd in Word formaat met diverse clausules, waaronder proeftijd, overwerk, ziekte, geheimhouding, nevenwerkzaamheden, intellectuele eigendomsrechten, concurrentiebeding, etc. De overeenkomst is aangepast aan de nieuwste wetgeving, waaronder de Wet Werk en Zekerheid en de Europese richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden. Na bestelling heeft u bovendien recht op 10 minuten GRATIS advies gegeven door een arbeidsjurist.

€29.50

Juridisch advies

Voor alle informatie over het aangaan of het beëindigen (ontslag) van een arbeidsovereenkomst, bel onze arbeidsadvocaten en juristen op 0900 - 123 73 24 of mail .

 

 voorbeeld arbeidsovereenkomst

 

Daarom Arbeidsovereenkomst.nl

 • Specialist in arbeidsrecht
 • Degelijke contracten
 • Ervaren advocaten en juristen
 • Adviseren, procederen, onderhandelen
 •   Betaalbare adviezen, snelle actie
 •  >25 jaar ervaring

Contact informatie:

  0900 1237324

 mail ons icoon

ontslag stel uw vraag

gratisnieuwsbrief

PRIVACY STATEMENT

© 2023 Arbeidsovereenkomst